Visoka kakovost

Prehransko dopolnilo bio Encimski pripravek za prebavo LapinPharma se ponaša z naravnimi sestavinami visoke kakovosti. Vse sestavine, vključno s kapsulo, so neživalskega izvora. Po zakonu je encimski pripravek za prebavo brez konzervansov, umetnih polnil in veziv, neobsevan in brez težkih kovin.

Odlično prehransko dopolnilo Encimski pripravek za prebavo se ponaša z:

Kot je razvidno z zgornje slike, so vse sestavine bio Encimskega pripravka za prebavo, vključno s kapsulo, neživalskega izvora, zato so primerne tudi za vegetarijance. Po zakonu je Encimski pripravek za prebavo brez konzervansov, umetnih polnil in veziv, neobsevan in brez težkih kovin.

Hkrati je Encimski pripravek za prebavo proizveden:

  • po standardu GMP American National Standards Institute (ANSI), standard 173 (NSF/ANSI 173), ki zagotavlja kakovostno proizvodnjo in neoporečnost izdelka,
  • v skladu s sistemom HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) za zagotavljanje higiene in varnosti izdelka za zdravje ljudi.

Ponosno skrbimo za napredek in razvoj:

V sodelovanju z vrhunskimi strokovnjaki s področja mikrobiologije in molekularne biologije na Inštitutu za metagenomiko in mikrobne tehnologije pripravljamo tudi druge encimske pripravke. Nekatere bo mogoče dobiti na trgu predvidoma že drugo leto. Pri LapinPharmi se predvsem trudimo, da bi s svojimi izdelki dvignili nivo zdravja in z njim kakovost življenja vsakega posameznika.